Välkommen till Årstas nya hemsida!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅRSTA HANDBOLL

Välkommen till Årsta Handboll!
Vi är en av Stockholms största handbollsföreningar med verksamhet från bollskolan för sjuåringar upp till seniorlagen. Vi har även parahandboll. Alla är välkomna att testa handboll i något av våra lag.
Här hittar du allt du vill veta om föreningen och alla våra lag.
Fortsatt stängda hallar - terminstarten skjuts upp
2021-01-11 14:04
Strax innan jul 2020 beslutade Stockholm Stad att stänga sina idrottsanläggningar för att minska smittspridningen. Detta beslut gäller till den 24 januari.

Det innebär bland annat att vårterminen för våra handbollskolor skjuts på framtiden och börjar tidigast vecka 4, 30-31 januari.


Dags att se över och uppdatera kontaktuppgifterna
2021-01-04 08:00
Match- och träningsuppehållet har ofrivilligt gett oss ett utmärkt tillfälle att ta tag i alla de där administrativa uppgifterna som vi inte riktigt har hunnit med.
Vi vill därför uppmana alla ledare att se över och, om det behövs, uppdatera sina och lagmedlemmarnas kontaktuppgifter i Sportadmin.
Julhälsning från vår ordförande
2020-12-21 12:00

År 2020, som präglats så starkt av covid-19, börjar gå mot sitt slut. Vi är många som inte kommer att kunna träffa våra vänner och anhöriga i jul som vi skulle önska. Kanske kan vi få styrka av att veta att det är så för alla? Det har varit till stor hjälp att vi hittills tagit ett stort gemensamt ansvar för att hindra smittans spridning. Nu gäller det att hålla i och hålla ut ett tag till.

Våra ledare och spelare gör ett fantastiskt arbete i rådande pandemi med att anpassa träningar så att vi kan känna oss trygga. Stort tack till er alla!

Vi vet att efter mörkret kommer en ljusare tid, efter vintern kommer våren, en vår där vi förhoppningsvis kan börja spela handboll igen och får mötas i idrottshallen. En vår där vi kommer ut starkare än någonsin och där ännu fler barn har studsat sin första handboll.

Och glöm inte bort att det fortfarande är möjligt att komma ut och uppleva saker utan att riskera hälsan.

Slutligen vill jag önska dig en riktig GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!


Per, ordförande Årsta AIK HF

Staden stänger alla idrottsanläggningar
2020-12-19 21:30
Stockholms stad har beslutat att från och med söndag 20 december 2020 och fram till i första hand 24 januari 2021 stänga stadens samtliga anläggningar för all organiserad verksamhet.
Detta gäller all verksamhet såväl inom- och utomhus, samt för alla åldrar.

  • Från och med den 19 december 2020 - påbörjas avbokning av all verksamhet i samtliga idrottsanläggningar.
  • Staden kommer att, av bland annat trygghetsskäl, fortsatt ha flera utomhusanläggningar belysta kvällstid, men avråder från all spontan gruppverksamhet.

Stockholms stad uppdaterar information på aktuella webbsidor successivt under de två närmaste dagarna.
Nyheter från våra lag
F13 Blå (2007), 23/12 22:32 
Handbollsskola, 18/12 18:37 
P9 Grön (2011), 10/12 17:56 
 
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar