Välkommen till Årstas nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Välkommen till Årsta Handboll!
Vi är en av Stockholms största handbollsföreningar med verksamhet från bollskolan för sjuåringar upp till seniorlagen. Vi har även parahandboll. Alla är välkomna att testa handboll i något av våra lag.
Här hittar du allt du vill veta om föreningen och alla våra lag.
Inställda träningar på SPORTLOVET för handbollsskolan
2021-02-27 17:30
Alla handbollsskolor för PF2012 och PF2013 är inställda 6-7 mars i Sjöstadsskolan, Kärrtorpshallen och Sjöviksskolan!

Nästa träning för handbollsskolan är 13-14 mars!


Kontakt
Handbollsskola, Årsta AIK HF
bollskolan@arstahandboll.se

Allt matchspel inställt!
2021-02-25 14:53
Mot bakgrund av gårdagens besked från Regeringen och Folkhälsomyndigheten har Stockholms Handbollsförbund beslutat att ställa in allt matchspel från och med den 25 februari. Det gäller de enstaka matcher som var planerade att spelas i den s.k. Plan C, för U10-U15 såväl som junior- och seniormatcher (med undantag för elitverksamheten), Handbollsfestival och Regionstolvan.

Anledningen till att även matcherna kommande helg ställs in är en ökad oro bland föreningarna och lagen. Det är då inte rimligt att genomföra dessa matcher när det dessutom finns tid att meddela de berörda.

Detta är naturligtvis nödvändigt för att hindra ytterligare smittspridning men känns ändå otroligt tungt och tråkigt. Vi får hoppas att vi kan återgå till ordinarie verksamhet till hösten.

Handbollsförbundet undersöker möjligheterna för arrangemang av sommarserier, beachcuper och minicuper, utifall att det skulle bli möjligt att senare under våren eller tidig sommar på något sätt skulle bli möjligt att spela matcher. Håll tummarna!

Träning för de födda 2002 och senare kan fortsätta som tidigare och då gäller:
:
  • Antalet nya nära kontakter ska begränsas, umgås därför endast med de personer som du normalt träffar. Den ordinarie träningsgruppen räknas som personer man normalt träffar, men träningsgrupper bör inte blandas.
  • Stanna hemma från träning vid minsta symtom, såsom hosta, snuva, feber. Provta dig om du har symtom längre tid än 24 timmar. Stanna hemma från träning om någon i ditt hushåll får symtom som kan stämma med covid-19. Stanna hemma i en vecka om någon i hushållet har bekräftad covid19.
  • Stanna hemma från träning efter utlandsresa i 7 dagar och provta dig på ankomstdagen och på dag 5.
  • Minimera antalet personer som närvarar samtidigt på träningar (dvs begränsa antalet medföljande föräldrar, ledare och andra) och undvik trängsel. Hallarna har begränsningar för antalet personer som får vistas i dem samtidigt.
  • Arrangera inte läger, träningsmatcher mot andra lag eller andra inomhusaktiviteter som samlar andra än träningsgruppen.
  • Transportera er till och från aktiviteter på ett smittsäkert sätt. Byt om hemma, före och efter aktiviteter, om det är möjligt.
  • Undvik omklädningsrummen. Dela inte vattenflaskor och annat som kan överföra saliv. Tvätta händerna före och efter aktivitet med tvål eller handsprit.
  • Håll er uppdaterade på de rekommendationer och råd som gäller. De kan ändras med kort varsel.

Handla via Sponsorhuset och stötta Årsta Handboll
2021-02-24 13:57
Årsta AIK Handboll är anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Årsta AIK Handboll. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.

Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Årsta AIK Handboll med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott. Och det enda du gjort är att du lärt dig hur Sponsorhuset fungerar!

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!

Kom igång med Bonusstegen här: https://www.sponsorhuset.se/arstahandboll/intro
Nu spelar vi enstaka matcher!
2021-02-21 17:02
Nu är vi igång med enstaka matcher i seriespelet för spelare födda 2005 och yngre
Nyheter från våra lag
Handbollsskola, 27/02 17:24 
F10 Blå (2010), 21/02 19:27 
F13 Blå (2007), 11/02 22:22 
P9 Grön (2011), 25/01 11:49 
F9 Grön (2011), 25/01 11:43 
 
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar