SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Om Årsta AIK HF

Med en mer än 70-årig historia och över 600 medlemmar är Årsta Handboll (Årsta AIK HF) idag en av södra Stockholms största och äldsta handbollsföreningar.

 

Årsta handboll har sitt hemmasäte i södra Stockholm. Klubben har sin bakgrund i den anrika föreningen Årsta AIK som grundades 1944 i Stockholmsförorten Årsta. Upptagningsområdet består av Hammarby sjöstad, Årsta, Årstadal, Årstaberg, Östberga, Johanneshov, Kärrtorp, Enskede, Skarpnäck och Bagarmossen.

 

Från början bedrevs endast damhandboll, 2008 startades pojk- och herrhandboll. Sedan 2010 är Årsta AIK Handbollsförening en renodlad handbollsklubb. Den dåvarande fotbollssektionen bildade samtidigt Årsta Fotbollsförening, Årsta FF.

Idag är föreningen en av Stockholms största handbollsföreningar.

 

Föreningen har under årens lopp utvecklats utifrån tidens behov och förutsättningar. Idag är Årsta Handboll en handbollsförening som har för avsikt att både stanna kvar i den anda som levt i grundföreningen – men också utvecklas och växa sig starkare för varje år som går.

 

Bildad
2010-04-22 (1944-06-19)
 
Föreningsnummer
44209-21
 
Org. nummer
802452-7312
 
Bankgiro
663-1949
 
Dräktfärger - hemma
Röd tröja - Svart byxa - Vit strumpa
 
Dräktfärger - borta
Vit tröja - Svart byxa - Vit strumpa
 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA