SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL
Dam J

ÅRSTA HANDBOLL DJ/F19
Välkommen till Årsta AIK:s handbollslag för flickor F19. Vi är 12 spelare som säsongen 2021/2022 spelar seriespel i Stockholmsserien/Region öst, samt USM och en rad cuper.
 
Våra träningstider säsongen 2021/2022:
  • Tisdagar kl 17:30-20:00 i Sjöstadshallen
  • Onsdagar kl 17:30-19:15 i Telefonplanshallen
 
Våra tränare är Johan Furusjö, Amanda Schulz, Maja Sjölinder, Lena Ståhle (målvaktstränare) och Daniel Goitom (fys). Eva Mogren är lagledare. Alla nås på e-post f05@arstahandboll.se
 
Välkommen att följa laget på vårt instagramkonto @arstaaik_fa
 
NYHET! Se våra matcher live på nätet 
Vi sänder våra matcher på vår kanal på Solidsport. Bli månadssupporter för oss och få tillgång till alla matcher på vår kanal – live och i repris. Du stöttar samtidigt laget ekonomiskt. Klicka HÄR för att bli månadssupporter.
 
Nu kan ni se våra matcher live på nätet!
2020-10-04 17:18
Se våra matcher – trots publikbegränsningar. Vi sänder numera våra matcher på vår nya kanal på Solidsport. Bli månadssupporter för oss och få tillgång till alla matcher på vår kanal – live och i repris. Du stöttar samtidigt laget ekonomiskt. 
• Klicka HÄR för att bli månadssupporter.
 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA