Välkommen till Årstas nya hemsida!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÅRSTA HANDBOLL

Välkommen till Årsta Handboll!
Vi är en av Stockholms största handbollsföreningar med verksamhet från bollskolan för sjuåringar upp till seniorlagen. Vi har även parahandboll. Alla är välkomna att testa handboll i något av våra lag.
Här hittar du allt du vill veta om föreningen och alla våra lag.
Smittskydd Stockholm förtydligar rekommendationer kring träningar
2020-12-02 10:32
Stockholms Handbollförbund, StHF, får en del frågor/tankar kring spelare födda 2004 och äldre och för en regelbunden dialog med SHF och RF-SISU Stockholm kring träningsfrågan.
I rådande läge med Covid-19 så rekommenderar StHF alla att fortsatt följa de riktlinjer och råd som ligger för att stoppa smittspridningen.

Smittskydd Stockholm har förtydligat vad som gäller kring träning i e-post till RF-SISU Stockholm 2020-11-25:
"Vad gäller unga vuxna i åldern 16-19 år så är vår rekommendation att dom ska undvika organiserad träning i grupp så länge de skärpta allmänna råden gäller. Detta gäller både inomhus och utomhus.
Denna rekommendation grundar sig i att man ska undvika att samla många personer samtidigt och därigenom minimera risken att skapa trängsel och smittspridning. Även om utomhusträning med vidtagna åtgärder under själva träningen, generellt sett innebär mindre risk för smittspridning än inomhusträning så måste man titta på alla risksituationer som kan uppstå i samband med att man samlar en grupp med personer. Det gäller alltså hela kedjan från hur man tar sig till utomhusträningen (åka gemensamt i kollektivtrafik, tillsammans i bil och liknande), hur väl man håller avstånd i pauser, till hur man agerar efter att träningen är avslutad.
Den samlade bedömningen är att vi avråder 16-19-åringarna från organiserad träning i grupp, både inomhus och utomhus, så länge de skärpta allmänna råden gäller."
 
Frågor om texten skickas till registrator@smittskyddstockholm.se
Barnrådet har haft sitt första möte
2020-12-02 10:13
Den 26 november träffades Årstas Barnråd för första gången. 
De sju deltagarna fick på grund av pandemin träffas via datorskärmar.
Redan under första mötet kom rådet fram till flera punkter att arbeta med, bland annat hur utbudet i kaféet kan bli bättre och hur man kan utveckla träningarna med olika storlekar på bollarna.
Byta elavtal och stötta Årsta Handboll
2020-11-23 10:00
Nu har du möjlighet att stödja Årsta AIK Handboll med hela 700 kr med en otroligt liten insats!
Vi har tillsammans med Fortum fått till en fantastisk kampanj som verkligen kommer göra skillnad både för dig och Årsta AIK Handboll.

Du har nu chans att byta ditt elavtal till Fortums rena och fossilfria el. Du kommer även få gratis månadsavgift hela första året (värde 500 kr) och det helt utan bindningstid. Fortum har även prisgaranti på sina elavtal. Samtidigt som du får renare el så stödjer du alltså Årsta AIK Handboll med hela 700 kr!
Elavtalet är rörligt och elpriserna just nu är rekordlåga.

Det enda du behöver göra är att fylla i ett kort formulär via länken nedan och sedan tar Fortum hand om resten: Tack för ditt stöd på 700 kr och tipsa gärna dina vänner och bekanta: https://elavtal.fortum.se/sponsorhuset/arstahandboll

Alla matcher ställs in under november och december, träningspaus för de födda 2004 och tidigare
2020-11-19 08:29
Efter beslut av Svenska handbollsförbundet och Stockholms handbollsförbund stoppas nu allt ordinarie seriespel, med undantag för de två högsta seniorserierna fram till 30 december. För pojkar och flickor 16 år och yngre ställs matcherna in helt och hållet, för juniorer (U19), Para Gående och seniorer kommer matcherna att flyttas fram och förhoppningsvis kunna spelas under våren.

Steg 2 i USM är inställt sedan tidigare. Regionstolvan omgång 2 ställs nu också in.

All gemensam träning för spelare födda 2004 och tidigare  är fortfarande pausad. Individuell egen träning gäller de kommande veckorna. Handbollsförbunden arbetar aktivt för att få till stånd en möjlighet även för dessa spelare att träna.

Se länkar för mer info
Nyheter från våra lag
F13 Blå (2007), 23/11 14:19 
P9 Grön (2011), 23/10 15:07 
F9 Grön (2011), 23/10 15:04 
P9 Grön (2011), 20/10 15:39 
F11 Blå (2009), 05/10 13:23 
 
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar