SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Dunross & Co
Stiftelsen Dunross & Co stödjer utvecklingen i ideella föreningar som vill skapa en meningsfylld fritid åt barn och ungdomar och arbeta mot mobbning, rasism och sexism med föräldraengagemang. Dunross ställer krav på stödmottagarna både i form av ekonomi och värderingar´.
 
  • Ingen form av så kallad toppning ska ske i barnidrott upp till och med tolv år. Med toppning avses i detta fall att ge barn förtur till match- och cupspel baserat på kompetens.
  • I äldre åldersklasser kan uttagning baserat på träning och kompetens ske förutsatt att alla bedöms utifrån samma grund och aldrig döms bort på förhand.
  • Föreningen ska aktivt arbeta för att behandla alla individer lika och ge dem förutsättningar och möjlighet att utvecklas utifrån den egna kompetensen.
  • Ledare i Föreningen ska uppträda som föredöme och ge ungdomarna en positiv utbildning.
  • Föräldrar med barn i Föreningen ska uppträda som föredöme i samband med träning och match.
  • Spelare i Föreningen ska uppträda sportsmannamässigt på och vid sidan av planen.
  • Föreningen ska motarbeta all form av mobbning, sexism och rasism.
  • Föreningen ska följa Riksidrottsförbundets regler mot sexuella övergrepp.
  • Ingen form av användande av otillåtna prestationshöjande medel får förekomma inom Föreningens lag.
  • Föreningen ska ha en barn- och ungdomspolicy som årligen presenteras för Föreningens ledare
SPONSORER

Våra sponsorer

Några av våra barn- och ungdomslag har en eller flera sponsorer. Det kan vara föräldrar eller närstående som vill bidra och ibland har våra unga spelare själva frågat företag om stöd. Här nedan ser du vilka som i dagsläget är lagsponsorer – en insats som gör skillnad och skapar positiv energi. Och du … alla bidrag – stora som små – mottages med glädje!

Ett varmt tack från Årsta Handboll.

 

Bli sponsor

Se Sponsorsidan

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning, Stockholms stad

Tillsammans med stadsdelsförvaltningen i Skarpnäck bedriver vi flera olika projekt, bland annat en handbollsskola för flickor i stadsdelen och sommarlovsaktiviteter på Skarpnäcksfältet för barn och ungdomar.

Enenda

Enenda är vår tekniska partner och är experter på allt som har med föreningssport att göra, från match- och träningskläder.

Sponsorhuset

Sponsorhuset har delat ut över 50 miljoner till sina medlemsföreningar och genom att gå igenom bli medlem och ange Årsta handboll som din förening så är du med och stöttar din förening på ett väldigt enkelt sätt.

Sponsorhuset har avtal med över 600 nätbutiker. Varje gång du handlar från någon av butikerna så får både du och Årsta handboll pengar tillbaka.

Gräsroten

Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos Svenska Spel. Genom att välja Årsta handboll så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Det kostar ingenting extra att vara med.

Bingoalliansen

Paraplyföreningen Kungsettans Bingoallians anordnar bingospel  i fem bingohallar i Stockholmsområdet. Som medlem i alliansen erhåller Årsta Handboll en del av överskottet av verksamheten.

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar