SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL
F11 (2011)

Välkommen till Årsta AIK:s handbollslag för flickor födda 2011!

Årsta AIK F11 är handbollslaget för alla flickor i söderort som är födda 2011. 

Är ni sugna på att börja spela handboll eller vill komma och testa så hittar ni våra träningstider under rubriken Kalender i menyn.
 
Träningstider  2022-2023 (fr o m v34)

 

Tisdagar 18:30-20:00, Skarpnäckhallen

Klicka för karta
T Skarpnäck
B Vinthundsvägen (linje 180, 816, 890)

 

Söndagar 10:00-11:00, Kärrtorphallen
Klicka för karta
T Kärrtorp

 

 
Hittar du inte informationen du söker eller undrar över något? Kontakta gärna någon av våra ledare.
 
Jerry Johansson – Tränare
070-811 25 32
 
Sandra Bjerke - Lagledare
072-145 02 92
 
Spela handboll i Kärrtorp, Björkhagen, Bagarmossen, Enskede, Enskededalen, Dalen, Hammarbyhöjden, Skarpnäck, Hammarbysjöstad, Årsta, Bagis, Sickla
Superderby på hemmaplan i seriepremiären
2022-09-02 09:36

Spelschema för säsongen 2022-2023 är nu klart och våra två lag spelar första omgången den 2 oktober på hemmaplan i Sjöstadshallen.
Både Årsta 1 och Årsta 2 möter Tyresö Handboll i de inledande matcherna. Därefter väntar ett riktigt superderby på hemmaplan – Årsta 1 ställs mot Årsta 2. Vilken seriepremiär!

 

Serien avslutas söndagen den 26 mars i Sjöstadshallen med ytterligare en internuppgörelse när Årsta 2 möter Årsta 1.

Hela spelprogrammet hittar ni under fliken Matcher.

Katrineholmslägret 9 – 11 september
2022-08-10 11:41

Som tidigare meddelat hålls Årstas årliga handbollsläger i Katrineholm 9 – 11 september. Lägret är ett fantastiskt tillfälle att bygga föreningskänsla och lära känna hela vår förening!

Precis som förra året så vill vi ha ett läger som genomsyras av glädje, gemenskap & utveckling (för både spelare & tränare). Därför vill klubben att så många som möjligt ska följa med och har subventionerat priset för alla deltagare.

 

Transport och tider
Vi åker buss tillsammans, tur och retur, till Katrineholm, ca 2 timmars färd. Avfärd fredag den 9 september och hemkomst söndag den 11 september. Exakta tider kommer längre fram.

 

Mat
Måltider kommer att serveras i Duveholmskolans matsal. Vid anmälan, meddela specialkost!

 

Boende
Vi kommer att bo på Duveholmskolan och lagen kommer att tilldelas klassrum. Medtag egen madrass/liggunderlag, sovsäck och kudde!

 

Kostnad
1100:- per deltagare
550:- för medföljande föräldrar
Uppgifter för inbetalning kommer!

 

Eftersom laget blivit så stort så kommer vi nog inte att få plats i ett klassrum. Pga detta och att ett stort lag också kräver lite mer vuxenstöd vill vi gärna att fyra föräldrar följer med, utöver tränare och lagledare. Det innebär förstås lite jobb, men också en fantastisk möjlighet att lära känna alla tjejerna i laget bättre!

Anmälan till lägret görs via kallelsen som snart dyker upp i SportAdmin för lagmedlemmar. Medföljande föräldrar mailar till Sandra.

 

Mer information inkl packlista kommer i september!

Skurucupen 2-4 september
2022-08-10 11:39

Att spela cup har varit väldigt uppskattat av tjejerna och av hela ledargänget. Vårens cuper i Katrineholm och på Gubbängsfältet var verkligen succéer, liksom vår egenorganiserade minicup i Sjöstadshallen. Vi har därför anmält två lag till Skurucupen som spelas i idrottshallar i Nacka. Eftersom Skurucupen spelas så nära så kommer vi inte att övernatta borta utan alla sover hemma. Vi hoppas att många föräldrar har möjlighet att komma och heja fram tjejerna och vi alla får hjälpas åt med transporter till och från matcherna. En kallelse kommer snart att dyka upp i SportAdmin där vi ber er att anmäla er så snart som möjligt, så att vi kan se hur många som kan delta.

 

Beräknad kostnad är ca 200 kr/spelare beroende på hur många som deltar, hur mycket vi har i lagkassan och ev. bidrag från klubben. Vi återkommer om detaljer!

För mer info om cupen inkl. spelschema (när det är klart), se https://procup.se/cup/34835.htm Det finns appar för Android och iPhone (sök på Procup).

Säsongsstarten närmar sig
2022-08-10 11:37

Hoppas att ni alla har haft en härlig sommar hittills. Skolstarten närmar sig och därmed också säsongen 2022/23! Nedan följer några av de viktigaste hållpunkterna under säsongens första månader:

 

Träningstider

Vi har i dagsläget inte fått någon information om tider och hallar för terminens träningar. För att komma igång med träningen och hinna spela ihop oss inför kommande serie- och cupspel så inleder vi säsongen med utomhusträning på ungefär samma tider som i våras:

Torsdag 18 augusti kl 18-20 - Samling Kärrtorpshallen

Söndag 21 augusti kl 10.30 – 11.30 – Samling vid Beachvolleyplanen i Skarpnäck (vid Skarpaby parklek, Segelflygsgatan 30)

 

Vi fortsätter med tiderna ovan till dess att vi fått våra ordinarie tider, dvs torsdag 25 augusti och söndag 28 augusti etc, om inte annat meddelas.

 

Föräldramöte 25 augusti

I samband med träningen torsdagen den 25 augusti kl 18 har vi ett föräldramöte för att informera om våra planer för den nya säsongen. På det avslutande fikat efter Eken Cup berättade Jerry lite om hur träningen kommer att fungera framöver och vi kommer att prata mer om det på föräldramötet så att alla föräldrar får del av informationen.

Spelschema för Eken Cup klart
2022-06-02 11:08

Nu är spelschemat för Eken Cup spikat och publicerat.

Årsta F10 ställer upp med två lag i åldersklassen Flickor 10 (G 10) och kommer att spela i Grupp C och Grupp G. Vi har 22 spelare som är anmälda. Hur lagen kommer att se ut och vem som spelar i vilket presenteras längre fram.

 

Grundspelet kommer att spelas under fredagen och lördag morgon. Först ut blir för Årsta AIK HF 1 som spelar fredag klockan 13:40. Årsta AIK HF 2 spelar sin första match 15:00.

Efter grundspelet tar ett gruppspel vid där vi kommer att möta andra lag utifrån våra placeringar, det vill säga vi möter de som kommit på samma placering i andra grupper. Gruppspelet börjar på lördagen direkt efter grundspelet. 

 

På söndagen spelas finalspel. Beroende på hur det går så kan våra sista matcher spelas vid 15:00 på söndagen, så det är en lång helg med massor av handboll som väntar.

Mer detaljerad info om vad som gäller kommer på mail till alla som ska vara med inom kort.

 

GRUPP C

Dicken RF 1 (FIN)
Haninge HK F11 (SE)
Skuru IK 1 (SE)
Årsta AIK HF 2 (SE)

 

GRUPP G

AIK (SE)
Skuru IK 2 (SE)
Årsta AIK HF 1 (SE)

 

HÄR HITTAR NI LOTTNING OCH TIDER - Ekencup.se

Miniturnering i Sjöstadshallen 1 maj
2022-04-11 20:33

Vi har bjudit in några av vårafavoritlag till en miniturnering i Sjöstadshallen söndagen den 1:a maj.

Vi återkommer längre fram med spelschema.

Fullastade med medaljer från Katrineholm
2022-04-11 11:23
Foto: Sara Danielsson

Tusen tack för den här helgen!

Vilken resa och vilken utveckling vi har gjort. Ett stort tack till alla för all support och hjälp.

Bli nu inte förvånade om ni får höra Årstas variation av ”Bumibjörnarna” hemma, eller snack om de extremt hemliga och individuella uppdraget det fick under cupen, som de - tro eller ej - lyckades hålla för sig själva i två hela dagar. Som vanligt belönades detta med glassfest!

Återigen vill vi bara säga att vi är oerhört stolta över deras framsteg under helgen och vi får hoppas ni får höra mycket gott hemma nu.

Dessutom ett stort tack till alla våra duktiga motståndare för fina matcher och Katrineholms AIK för ett fint arrangemang.

 

/Tränarna

Nedräkningen har börjat
2022-03-31 14:19
 Matsedeln är spikad
2022-03-16 15:33

Handboll är superviktigt, men man pallar inte lira om man inte äter. Nu har vi fått matsedeln för Katrineholm Handboll Cup.

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA