SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Bästa medlem och förälder i Årsta Handboll, 

 

Alla ni spelare, ledare och föräldrar har sett till att föreningen är där vi är idag. Men vi vill att Årsta Handboll ska nå ännu längre, vi vill fortsätta utvecklas, ha roligt, och hålla en hög nivå på vår verksamhet. 
För att kunna göra mer så behöver vi en god ekonomi, men vi vill inte höja avgifterna mer än absolut nödvändigt. 


Därför har föreningen beslutat att göra två försäljningsaktiviteter även denna säsong. På så sätt sprider vi ut arbetsinsatsen, samtidigt som vi möjliggör en bra intäkt både för föreningen och lagen. Försäljning är ett gemensamt lagansvar där alla hjälps åt – precis som på handbollsplanen. Spelarna får möjlighet att växa med det ansvaret och det kan bli en gruppstärkande aktivitet. Naturligtvis måste ni föräldrars vara lite behjälpliga och vara med och stötta. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra stor skillnad för Årsta!


Första aktiviteten är en försäljning av Bingolotterna ”Uppesittarlotten” och ”Nyårslotten”. Dessa säljs via Folkspel, som är föreningslivets egna lotteribolag, som inte har några privata vinstintressen, därav en hög förtjänst till föreningen. 


Vi vet att många lag ser fram emot att åka på cuper och andra lagaktiviteter, det är otroligt roliga och utvecklande upplevelser, men blir snabbt kostsamt. Därför är upplägget gjort för att ge er möjlighet att tjäna in pengar till er lagkassa.

 

Så här kommer försäljningen att fungera: 


•    Alla lag ska sälja minst 4 lotter/spelare. Priset är 100 kronor per lott. 
•    Lagen får gärna sälja fler lotter än sin kvot. För varje extra såld lott får laget 30 kr/såld lott. 
•    Det går bra att sälja lotterna fram till att programmen börjar den 23 december,  respektive 31 december.       


Exempel; om ni är 15 spelare som säljer 20 lotter var, så ger det er drygt 7.200 kronor till lagkassan.


Många av våra barn och ungdomar tycker detta är jättekul och har bra idéer om hur man säljer bäst. Gå två och två och knacka dörr, gör det som en lagaktivitet att sälja tillsammans utanför ICA eller vid tunnelbanan, sälj via sociala medier eller till släktingar och vänner när ni träffar dem. 

 

Lagen ska redovisa lotterna senast onsdagen den 3 januari 2024, meddela innan dess till den som är ansvarig i laget hur många lotter du sålt, och för över pengarna enligt överenskommelse. Observera att alla osålda lotter måste återlämnas via lagansvarig innan den 22 januari 2024. 
Kör hårt och glöm inte ha roligt under tiden! Lycka till!

 

Viktiga datum och info till lagansvarig

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA