Det våras för Årsta Handboll och nu har du möjligheten att engagera dig. Vill du lära dig mer om ledarskap och organisation? Vill du hjälpa föreningen utvecklas?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Föreningssekretariat

 

För att bli funktionär krävs inga förkunskapskrav (beroende på nivå). Självklart är det bra att ha förkunskaper om exempelvis regler, domartecken, EMP, etc. 

 

Du kan  genomföra en obligatorisk funktionärsutbildning arrangerad av Årsta Handboll man kan även gå  kurs via förbundet om  föreningen godkänt det.

 

Utan tidigare erfarenhet av att utföra funktionärsuppdrag och vad det innebär att agera som funktionär rekommenderas du att genomföra en förenings- eller distriktsfunktionärsutbildning. Vilken av utbildningarna du ska välja beror på vilken nivå du ämnar att agera som funktionär på. Föreningsfunktionärsutbildningar och distriktsfunktionärsutbildningar arrangeras enbart av föreningar. Vill du utbilda dig till funktionär ta kontakt  med  kansliet.

 

 

Föreningsdomare 

 

För att bli handbollsdomare krävs inga förkunskapskrav (beroende på nivå). Självklart är det bra att ha förkunskaper om exempelvis vilka regler, domartecken, rörelsemönster, etc.

 

För att få döma handboll – oavsett nivå – ska du genomföra en obligatorisk domarutbildning arrangerad av Årsta Handboll  eller av Handbollförbundet Öst.

.

Fråga Årsta  Handbolls  kansli  om när  de planerar att arrangera en steg 1-utbildning. 

 

 

Föreningsdomare

Föreningsdomaransvarig, Thomas Bäcklin

 

Föreningsdomarutbildare, Thomas Bäcklin & Ellen Slagfeldt

Funktionär

Funktionärsansvarig, Eva Mogren

 

Funktionärsutbildare, 

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA