SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL
ENDAST FÖR LEDARE

Matchställ

Föreningen står för tröjor till det ordinarie matchstället och de tillhör därmed föreningen. Två målvaktströjor i avvikande färg ingår i matchstället. Klubben bestämmer färg på MV tröjorna.

Bortaställ innebär vit tröja, svarta shorts och vita strumpor. Vita tröjor får lagen själva stå för och här finns utrymme för lagsponsring.

 

Bollar

  • Minihandbollar – används vid spel på tvärplan
  • Storlek 0 – används vid spel på stor plan i flickor/pojkar D (9-10 år) och C (11-12 år) samt flickor B (13-14 år)
  • Storlek 1 – används av B-pojkar (13-14 år) och A-flickor (15-16 år)
  • Storlek 2 – används av A-pojkar (15-16 år) och damjuniorer (17-18 år)/seniorer
  • Storlek 3 – används av herrjuniorer (17-18 år)/seniorer
  • Klister får inte användas i skolornas gymnastiksalar eller i de hallar där förbud råder. I ungdomsserierna är klister helt förbjudet i alla klasser utom A-ungdom och junior.

Västar och koner med mera

Träningsmaterial finns i bollförråden i Sjöstadshallen, låskoder fås av kansliet.

Finns behov av material för ditt eget lag eller saknas något i bollförråden, kontakta kansliet.

Till andra hallar får man ta med sig eget träningsmaterial.

 

Sjukvårdsväska

Alla lag får en sjukvårdsväska med bland annat fryspåsar, handbollstejp, elastisk binda och sax. Behövs påfyllning av material, kontakta kansliet.

När lagen börjar med vax, klister och klisterväck köper kansliet in även detta vid behov.

Profilkläder

Föreningen har Enenda som sportleverantör och Select som profilvarumärke. Det är inte tillåtet för lagen att spela tävlingsmatcher i andra tröjor än ordinarie matchtröjor, bortatröjor eller neutrala västar.

 

Föreningen står för ordinarie matchtröjor och äger därmed också sponsorutrymmet på dessa. Lagen bestämmer själva hur de vill göra med övriga lagkläder och eventuella sponsorer, så länge de inte strider mot föreningens vision och värderingar.

Föreningen ser gärna att lagen använder profilkläder i så stor utsträckning som möjligt då det är bra för rekrytering, både av sponsorer och av nya spelare.

 

Bortamatchtröjor för utespelare ska vara vita med röda nummer bak och fram. På framsidan ska Årstaemblemet och spelarens nummer mitt på bröstet vara tryckt. På barn- och ungdomslagen ska även Dunross logotyp tryckas på framsidan. För baksidan kan, utöver spelarens nummer, laget själv välja eventuellt tryck.

Matchtröjor får inte användas annat än vid matchspel, det vill säga inte på träningar eller vid andra tillfällen.

 

För träningskläder (såsom overaller och dylikt) så är endast tryck i form av personens initialer godkända, och då på framsidan. På baksidan får sponsornamn tryckas.

För övriga lagkläder (såsom hoodies) så är på framsidan inget ytterligare tryck godkänt, utöver Årstaemblemet och eventuell klubbgemensam text fastställd av styrelsen. För baksidan kan laget själv fritt välja tryck.

 

Årstas profilkläder kan köpas både lagvis och individuellt via Enenda.se.

 

Årsta AIK:s klubbshop

Beställningar till lag

Vid inköp av träningsoveraller och bortatröjor gör laget en kollektiv beställning. Prover finns på kansliet. Det går naturligtvis att göra lagbeställningar även av kortbyxor, strumpor, väskor, jackor med mera både med och utan sponsortryck. Hela sortimentet och kontaktuppgifter finns på Enenda.se

Om nya spelare ansluter till laget så kontaktar ni Enenda så kan de ordna tröja, jacka eller vad som kan behövas.

Lagsponsor

Om ni har sponsorer till träningströjor, bortaställ, overaller med mera så hjälper Enenda till med detta.

Individuella och centrala beställningar

Den enskilde medlemmen kan handla varor ur Årsta Handbolls profilsortiment till förmånliga priser.

Beställningar görs via Enenda.se. För att få kunna handla behöver du skapa ett kundkonto hos Enenda.

 

Vissa typer av material (bollar, koner, klister/vax, sjukvårdsartiklar osv) står föreningen för. Detta kallas centrala inköp och görs av Årsta Handbolls kansli.

 
FÖLJ OSS
SPONSORER
Bingo Stockholm - Alla hallar
STÖD ÅRSTA