Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Medlems- och träningsavgifter för 2019/20

 

Säsongen 2019/20 tar Årsta AIK HF hjälp av FortNox med att fakturera medlemsavgifterna. Det inenbär att ett annat bankgironummer används.

Träningsavgiften täcker delar av nedanstående kostnader

Träningstid 1-3 ggr/vecka, utbildning för tränare, utbildning för ledare, utbildning för sekretariat, utbildning för domare, matchtröjor, bollar, förbrukningsmaterial (västar, tejp, klister m.m.), anmälningsavgifter för seriespel och Eken cup, domaravgifter, subventionerade träningskläder med föreningslogga, subventionerade cupresor, subventionerat träningsläger samt tillgång till föreningens kansli. Sist men inte minst den obligatoriska och viktiga försäkringen om olyckan är framme.

Betalning och delbetalning

Var noga med att ange det OCR-nummer som finns på fakturan vid betalning.

Årsta handboll ska vara en klubb för alla och kostnaden för att vara med ska inte vara en faktor som utesluter någon. För den som har svårt att betala medlems- och föreningsavgift finns det möjlighet att göra delbetalningar eller att få avgiften nedsatt. De som önskar en sådan lösning vänder sig direkt till kansliet, så kommer varken ledare eller lagkamrater att vara medvetna om det. 

Syskonrabatt

Vid flera barn i familjen som spelar i Årsta AIK HF lämnas syskonrabatt, 100 kr rabatt per spelande barn som regleras separat per faktura vid betalning. Detta innebär att ni själva drar av 100 kr vid inbetalningstillfället. Vid användandet av syskonrabatt ska ekonomi meddelas via mail This is a mailto link så att fakturan kan korrigeras i faktureringssystemet.

Förseningsavgift

Vid sen betalning debiteras en förseningsavgift på 60 kr samt 12 % dröjsmålsränta.

Frågor eller funderingar

Om frågor eller funderingar uppstår, välkommen att kontakta kansliet enligt nedan;

Försäkring för spelare

I medlemsavgiften ingår försäkring via Gjensidige som är giltigt då medlemsavgiften är betald. Om medlemsavgiften inte är betald är spelaren oförsäkrad och spelförbud gäller. Försäkringen gäller för Svenska Handbollsförbundets medlemmar som innehar tävlingslicens och alla barn/ungdomar i klubben. Licensavgiften är inkluderad i medlemsavgiften. I försäkringen ingår bl.a. akutvårdsersättning samt ersättning för kostnader vid tandskador med mera. Läs om vad som ingår i försäkringen här. Eventuella skador ska anmälas till försäkringsbolaget på telefon 0771-326 326 eller via detta formulär. Läs en detaljerad försäkringsspecifikation i Gjensidiges broschyr här.  

 

Kontakt

Årsta AIK HF
Lars Jonsson, kanslichef
This is a mailto link
070-999 84 60

Uppdaterad: 01 MAR 2018 14:07 Skribent: Tuva Nilsson
Epost: This is a mailto link

Instagram

Handbollsskola

Spela i Årsta

Facebook

 

SAMMARBETEN:

Dunross

PANITAS

Bingo Stockholm - Alla hallar

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link