Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsansvarig


Utvecklingsansvarig

Jag är Hazem Al Saleh.
Min passion för handboll fångade mig tidigt i livet och numer brinner jag för att föra den känslan vidare till barn och ungdomar, men även till vuxna och ledare.

I min aktiva karriär spelade jag både i Syriens landslag och som professionell i Tyskland, innan en knäskada stoppade mig. När jag efter det utbildade mig i ledarskap på GIH, gymnastik- och idrottshögskolan, väcktes mitt intresse för utveckling och lärande som jag sedan praktiserade som idrottslärare i flera år. Parallellt med jobbet gick jag Tränarskolan hos Svenska handbollsförbundet SHF, och är idag legitimerad elittränare TS3.

I min ledarroll är jag präglad av akademisk disciplin och tydliga regler och ramar, vilket är centralt i organisationsutveckling. De komplexa mekanismerna och processerna för att få ihop ett välfungerande lag, bygger på kunskap och tydlighet samt att alla känner sig viktiga och involverade i processen.

Mitt ansvarsområde i Årsta AIK är att lyssna in, inspirera och utveckla tränarna till att skapa goda idrottsliga utvecklingsmiljöer vilket ställer krav, inte minst på pedagogiskt ledarskap. Gemenskap, delaktighet, öppenhet samt demokrati är den värdegrund som vi tillsammans ska bidra med i Årsta AIK.

Ett citat som jag gillar är: ” A good leader makes his team realize they have more ability than they think they have so that they consistently do better work than they thought they could”.
Charles Erwin Wilson

/Hazem


 
 
Kontakt
Hazem Al Saleh
This is a mailto link
Uppdaterad: 15 FEB 2019 20:13 Skribent: Tuva Nilsson
Epost: This is a mailto link

Instagram

Handbollsskola

Spela i Årsta

Facebook

 

SAMMARBETEN:

Dunross

PANITAS

Bingo Stockholm - Alla hallar

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link