Hoppa till sidans innehåll

Spelar- och föräldraenkät 2020

21 JUN 2020 18:27
Håll koll på mejlen för nu börjar vi skicka ut årets enkäter. Först till de som deltagit i bollskolan för barn födda mellan 2011 och 2013. Om någon vecka skickas enkäter även till barn och ungdomar i lagen födda mellan 2005 och 2010.
  • Skapad: 21 JUN 2020 18:27

Vårterminen har varit minst sagt underlig pga pandemin och vi pendlar fortfarande mellan hopp och förtvivlan när det gäller den kommande säsongen, men har siktet inställt på att dra igång med full fart i september.

Vi är en växande förening som vill bli Stockholms mest attraktiva handbollsklubb. För att komma dit behöver vi ständigt utveckla och förbättra verksamheten. För att utvecklingsarbetet ska bli så effektivt som möjligt så behöver vi veta hur spelare och föräldrar ser på handbollen och hur de tycker föreningen och verksamheten fungerar. Vi ställer därför frågor kring detta i en årlig enkät. Svaren är mycket viktiga för oss i vår planering och utveckling av barn- och ungdomsverksamheten.

Svaren är helt anonyma och nedbrytning av svarsfördelning på grupper görs endast om det finns fler än åtta individuella svar för gruppen.

Resultaten från fjolårets enkätundersökning hittar du på https://www.arstahandboll.se/Omoss/Verksamhetsplan/

Skribent: Tor Borg
Epost: Adressen Gömd

Instagram

Handbollsskola

Spela i Årsta

Facebook

 

SAMMARBETEN:

Dunross

PANITAS

Bingo Stockholm - Alla hallar

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link