Hoppa till sidans innehåll

Årsta-GT Söder satsar tillsammans på damer och ungdom!

27 APR 2019 20:27
Årsta AIK HF kommer under säsongen 2019/20 fördjupa samarbetet med GT Söder. GT Söder spelar i SHE och Årsta i div.2 säsongen 2019/20. Samarbetet är kring Dam-Junior-F16. Målet är att inom 3 år etablera sig som ett stabilt div.1 lag & steg 4 i JSM.
  • Uppdaterad: 27 APR 2019 20:27

Årsta och GT Söder satsar tillsammans på damer och ungdom

Årsta AIK Handboll kommer att fördjupa samarbetet med GT Söder under säsongen 2019/20 då GT Söder spelar i SHE och Årsta AIK i div 2. Vi kommer att samarbeta kring Dam-Junior-F16. Årsta har som mål att inom 3 år etablera sig som ett stabilt div 1 lag på damsidan. Damjuniorerna har som mål att 2020/21 gå till minst steg 4 i Junior SM.

Är du född 2000-02 och intresserad av att vara delaktig i en genuin satsning på ett juniorlag? 
Truppen behöver fler intresserade handbollstjejer, bland annat målvakter. Samarbetet kan ge möjligheter att få träna med GT Söders A-lag och i förlängningen spel i SHE. Årsta AIK:s och GT Söders tränare kommer att ha en regelbunden dialog. Spela dina hemmamatcher nästa år i Stockholms finaste hall ”Templet”.

Ledorden i vårt samarbete är kamratskap, kunskap, elit och bredd.

Hör av dig till  This is a mailto link för mer info angående satsningen och vilka möjligheter det finns i samarbetet Årsta/GT Söder.

För dig som är damsenior finns möjlighet att spela div 2 för Årsta tillsammans med våra juniorer nästa säsong.

Kontakta- This is a mailto link 

Lite kort information om Årsta AIK Handboll 
Föreningen blir 75 år i år och är en av de största handbollsklubbarna i Stockholm med verksamhet för alla åldrar. Årsta AIK har ett bemannat kansli med en heltidsanställd på dagtid och fyra deltidsanställda. Kansliet finns i Sjöstadshallen som är Årsta AIK’s hemmaarena. Klubben har god ekonomi med en genomarbetad budget. Varje år åker hela föreningen tillsammans på träningsläger. I år bär det av till Katrineholm. Vi har en välutbildad utvecklingsansvarig som mentor till alla våra tränare. Vi ordnar regelbundet interna utbildningskvällar med feedback till våra ledare. Vår verksamhet under sommar-, höst-, jul-, sport- och påsklov ger arbete åt många av våra ungdomar. Vi är ute på skolor, har handbollslektioner och visar upp handboll i olika sammanhang. Årsta AIK har även handboll för funktionshindrade, Parahandboll, för yngre och äldre. Varje år arrangerar vi Årstadagen i Sjöstadshallen där alla våra lag träffas och umgås. För att uppmuntra engagemang i föreningen har Årsta AIK insatt ett spendium för årets ungdomsledare. Klubben betalar samtliga lags anmälan för deltagande på Eken cup. Vi kommunicerar både via hemsida, facebook och instagram.

Skribent: Tuva Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Instagram

Handbollsskola

Spela i Årsta

Facebook

 

SAMMARBETEN:

Dunross

PANITAS

Bingo Stockholm - Alla hallar

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link