Hoppa till sidans innehåll

F13 Sjöstaden (07)

Årsta AIK HF F07 Sjöstaden

Vi är 22 tjejer födda 2007 som vanligtvis tränar i Sjöstadshallen på måndagar, i Liljeholmshallen på onsdagar och i Telefonplanshallen på fredagar. Tjejerna bor i Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Årsta, Enskede, Mälarhöjden Älvsjö och Aspudden. Tjejerna är mycket ambitiösa och älskar att spela handboll.

I nuläget söker vi ytterligare en målvakt som tycker om att träna och vill vara med i ett ambitiöst och skönt tjejgäng.

Vi har under åren fokuserat mycket på handbollens grunder såsom kropps- och bollkontroll, för att sedan börja lära oss lagspelet. Nu ligger fokuset på att få alla lagets positioner delaktiga i spelet.

Utöver träningar är vi gärna med på cuper, gör vi övernattningar, diverse aktiviteter som Bounce, klätting, bowling, mm, allt för att lära känna varandra bättre och ha roligt tillsammans.

Exemplet på cuper utanför Stockholm som vi hittills deltagit i är  Järnvägen Cup, Hallbybollen, Irstablixten, Lundaspelen, Partille Cup och Uppsala Beachhandbollscup.

I slutet på denna säsong kommer vi att spela Bohus Cup, Järnvägen cup i Hallsberg, Eken Cup och avslutningsvis Partille Cup.

När vi åker på cup så är handbollen själklart viktig, men vi försöker i möjligaste mån även hinna med andra roliga saker som bad, bowling, mm.

Länk till vår aktuella hemsida:  https://www.laget.se/ArstaAllmannaIK-F07-Handboll 

Sportswik: Årsta AIK HF F07 Sjöstaden

Instagram: arstaaikf07_

För kontakt: This is a mailto link

Nyheter

Instagram

Handbollsskola

Spela i Årsta

Facebook

 

SAMMARBETEN:

Dunross

PANITAS

Bingo Stockholm - Alla hallar

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link