SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅRSTA HANDBOLL

Sportchef
Det är jag som är Hazem Al Saleh.
Min passion för handboll fångade mig tidigt i livet och numer brinner jag för att föra den känslan vidare till barn och ungdomar, men även till vuxna och ledare.

I min aktiva karriär spelade jag både i Syriens landslag och som professionell i Tyskland, innan en knäskada stoppade mig. När jag efter det utbildade mig i ledarskap på GIH, gymnastik- och idrottshögskolan, väcktes mitt intresse för utveckling och lärande som jag sedan praktiserade som idrottslärare i flera år. Parallellt med jobbet gick jag Tränarskolan hos Svenska handbollsförbundet SHF, och är idag legitimerad Mastercoach.

I min ledarroll är jag präglad av akademisk disciplin och tydliga regler och ramar, vilket är centralt i organisationsutveckling. De komplexa mekanismerna och processerna för att få ihop ett välfungerande lag, bygger på kunskap och tydlighet samt att alla känner sig viktiga och involverade i processen.

Mitt ansvarsområde i Årsta AIK är att lyssna in, inspirera och utveckla tränarna till att skapa goda idrottsliga utvecklingsmiljöer vilket ställer krav, inte minst på pedagogiskt ledarskap. Gemenskap, delaktighet, öppenhet samt demokrati är den värdegrund som vi tillsammans ska bidra med i Årsta AIK.

Ett citat som jag gillar är: ” A good leader makes his team realize they have more ability than they think they have so that they consistently do better work than they thought they could”.
Charles Erwin Wilson

/Hazem
 
 
Kontakt
Sportchef, Hazem Al Saleh
hazem@arstahandboll.se
 
FÖLJ OSS
SPONSORER
STÖD ÅRSTA
Bingo Stockholm - Alla hallar