Hoppa till sidans innehåll

Damer A

 dam

Årsta och GT Söder satsar tillsammans på damer och ungdom!

Årsta AIK Handboll kommer att fördjupa samarbetet med GT Söder under säsongen 2019/20 då GT Söder spelar i SHE och Årsta AIK i div 2. Vi kommer att samarbeta kring Dam-Junior-F16. Årsta har som mål att inom 3 år etablera sig som ett stabilt div 1 lag på damsidan. Damjuniorerna har som mål att 2020/21 gå till minst steg 4 i Junior SM.

Är du född 2000-02 och intresserad av att vara delaktig i en genuin satsning på ett juniorlag? 
Truppen behöver fler intresserade handbollstjejer, bland annat målvakter. Samarbetet kan ge möjligheter att få träna med GT Söders A-lag och i förlängningen spel i SHE. Årsta AIK:s och GT Söders tränare kommer att ha en regelbunden dialog. Spela dina hemmamatcher nästa år i Stockholms finaste hall ”Templet”.

Ledorden i vårt samarbete är kamratskap, kunskap, elit och bredd.

Årsta AIK kommer ha ett öppet träningspass tisdag 23 april kl. 19.00-20.00 i Sjöstadshallen för de som vill prova.


På träningen kommer vi svara på frågor angående satsningen och vilka möjligheter det finns i samarbetet Årsta/GT Söder. Hör av dig till  This is a mailto link för mer info och/eller för att anmäla dig till träningspasset.

För dig som är damsenior finns möjlighet att spela div 2 för Årsta tillsammans med våra juniorer nästa säsong. Är du intresserad så har vi ett träningspass på onsdag 8 maj i Skarpnäckshallen 20.00. På träningen kommer vi svara på frågor kring vilka möjligheter det finns i samarbetet Årsta/GT Söder. Maila så vi vet att du kommer - This is a mailto link 

 

 

Lite kort information om Årsta AIK Handboll 
Föreningen blir 75 år i år och är en av de största handbollsklubbarna i Stockholm med verksamhet för alla åldrar. Årsta AIK har ett bemannat kansli med en heltidsanställd på dagtid och fyra deltidsanställda. Kansliet finns i Sjöstadshallen som är Årsta AIK’s hemmaarena. Klubben har god ekonomi med en genomarbetad budget. Varje år åker hela föreningen tillsammans på träningsläger. I år bär det av till Katrineholm. Vi har en välutbildad utvecklingsansvarig som mentor till alla våra tränare. Vi ordnar regelbundet interna utbildningskvällar med feedback till våra ledare. Vår verksamhet under sommar-, höst-, jul-, sport- och påsklov ger arbete åt många av våra ungdomar. Vi är ute på skolor, har handbollslektioner och visar upp handboll i olika sammanhang. Årsta AIK har även handboll för funktionshindrade, Parahandboll, för yngre och äldre. Varje år arrangerar vi Årstadagen i Sjöstadshallen där alla våra lag träffas och umgås. För att uppmuntra engagemang i föreningen har Årsta AIK insatt ett spendium för årets ungdomsledare. Klubben betalar samtliga lags anmälan för deltagande på Eken cup. Vi kommunicerar både via hemsida, facebook och instagram.

Årstas Instagram

Dunross stiftelsen

träningsläger

Bingo Stockholm - Alla hallar

Spela i Årsta

Facebook

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link

Se all info