Hoppa till sidans innehåll

Stipendium Årets Ledare 2019

09 MAJ 2019 16:25
Under Årstadagen delades för första gången stipendier på 1000 kronor ut till årets ledare och årets unga ledare. Årets stipendiater är ledarna i Årsta F07 Sjöstaden och Tuva Nilsson.
  • Skapad: 09 MAJ 2019 16:25

Stipendiet för Årets Ledare gick till ledarna i Årsta F07 Sjöstaden med motiveringen "Stipendiet för årets ledare går till en grupp av ledare som sannolikt är de som lägger ned allra mest tid och möda på sitt lag av alla våra ideella ledare. Dessa personer brinner verkligen för sitt lag och deras utveckling. När det gäller struktur, organisation och föräldrainvolvering så finns det få som kan matcha dem och de lever verkligen upp till Årsta Handbolls vision och värderingar om handboll för alla. Tjejerna de tränar har redan uppnått mycket höga nivåer i sina handbollskunskaper och bredden och jämnheten i truppen är imponerande. Stipendiet tilldelas ledarna för Årsta flickor 07 Sjöstaden."

Stipendiet för Årets Unga Ledare gick till Tuva Nilsson med motiveringen "Stipendiet för årets unga ledare går till en person inom Årsta Handboll som är spelare, ledare, tränare, instagrammare, webmaster, kanslist. Ja, hon är engagerad och involverad i det mesta i föreningen. Förutom att själv spela i både junior- och seniorsammanhang, planerar hon med tid, kärlek och energi den kortsiktiga och långsiktiga utvecklingen och motivationen hos de unga spelare som hon tränar. Hon är med sitt engagemang en sann förebild för ledare och spelare, unga och gamla, i Årsta Handboll. Stipendiet tilldelas Tuva Nilsson." 

Skribent: Tor Borg
Epost: Adressen Gömd

Årstas Instagram

Dunross stiftelsen

träningsläger

Bingo Stockholm - Alla hallar

Spela i Årsta

Facebook

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link