Hoppa till sidans innehåll

F07 Sjöstaden

Årsta AIK HF F07 Sjöstaden

Vi är 21 tjejer födda 2007 som vanligtvis tränar i Brännkyrkahallen på tisdagar, i Vintervikshallen på torsdagar och i Brännkyrkahallen på fredagar. Tjejerna bor i Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Årsta, Enskede, Mälarhöjden Älvsjö och Aspudden. Tjejerna är mycket ambitiösa och älskar att spela handboll. 

Vi har under åren fokuserat mycket på handbollens grunder såsom kropps- och bollkontroll, för att sedan börja lära oss lagspelet. Nu ligger fokuset på att få alla lagets positioner delaktiga i spelet.

Utöver träningar är vi gärna med på cuper, gör vi övernattningar, diverse aktiviteter som Bounce, klätting, bowling, mm, allt för att lära känna varandra bättre och ha roligt tillsammans.

Exemplet på cuper utanför Stockholm som vi hittills deltagit i är  Järnvägen Cup, Hallbybollen, Irstablixten och Uppsala Beachhandbollscup. I slutet på denna säsong kommer vi att spela Aranäs Open i Kungsbacka, Eken Cup och avslutningsvis Partille Cup.

När vi åker på cup så är handbollen själklart viktig, men vi försöker i möjligaste mån även hinna med andra roliga saker som bad, bowling, mm.

Länk till vår aktuella hemsida:  https://www.laget.se/ArstaAllmannaIK-F07-Handboll 

Vi finns även på Sportswik: Årsta AIK HF F07 Sjöstaden

För kontakt: This is a mailto link

Nyheter

Årstas Instagram

Dunross stiftelsen

Bingo Stockholm - Alla hallar

Spela i Årsta

Facebook

Stadium

Sporthuset

minisponsor

 

Postadress:
Årsta AIK HF - Handboll
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Besöksadress:
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08813930
E-post: This is a mailto link